[ Audi ] 23 Oktobar, 2008 20:54

Za ovogodisnju smotru tjunera Folksvagenovih i Audijevih automobila Vortesetur u Austriji je pripremijo i studiju "Audi A3 TDI cllubsport quattro". Kompaktni sportista sa dvolitarskim TDI agregatom, koji razvija 224 KS uz obrtni moment od 450 Nm, dostupan vec od 1.750 o/min. Sa njim ovaj A3 od stanja mirovanja do 100 km/h dostize za 6,6 sekundi i postize maksimalnu brzino od 240 km/h. Spolja najvecu paznju privlaci veliki spojler u DMT stilu, tockovi od 20 inca sa pneumaticima dimenzijama 265/30. Menjac je sestostepeni, a za zaustavljanje su zaduzeni keramicki diskovi.

  

  

  

 

[ Audi ] 23 Oktobar, 2008 20:16

Otvoreni kokpit, motor sa 300 KS i na pretek tehnoloskih resenja buducnosti. ovako se u najkracem moze predstaviti Audijev "TT kabriolet Club Sport Quattro" model koji je i istovremeno unapredjena verzija portotipa. Maksimalno visok kvalitet bilo je ono cime su se rukovodili konstruktori ovog jedinstvenog "TT-a" zato je vetrobran mali a, pozadi iza glava putnika, nema pregrade za platneni krov, vec su izbocine u stilu pravog "spidstera". napred su osim velike resetke hladnjaka, i LED sveetla, spordski stil naglasavaju veliki tockovi od 19 incha.

 audi tt 

  

  

  

 

 U poredjenu sas standardnom verzijom "TT-a", trag tockova je prosiren za 66 milimetra, a zadnji branik je zapravo usmerivac vazduha. Sedista su prave sportske "kadice", sposobne da cvrsto drze vozaca i suvozaca ii u  najekstremnijim situacijama, kakve se mogu naci samo na trkackoj stazi. u kabini dominiraju detalji od aluminijuma. Za pokretanje ovg "TT-a" je izabran cetvorocilindricni motor zapremine 2 litara i sa 300 KS za koji je izveden originalni izduvni sistem.