[ Zanimljivosti ] 20 Novembar, 2008 11:27

Inspirisan naslovom naseg filma "lepa sela lepo gore" pronasao sam na internetu uznemiravajuce slike za ljubitelje ferarija. Naime na auto putu nekog malog gradica u Filipinima desila se nesreca, zapalio se motor ferarija F430. Sad se verovatno neki pitaju da li je to moguce. Ali, slike dokazuju da jeste, ne samo slike vec i snimak. Izgleda da se nije zapalio usled prebrze voznje vec usled velikog obrtnog momenta. No vec vi presudite, sta mislite vi o ovome? Sta je moglo da se desi pa se tek tako zapalila masina ovako pouzdanog modela i prestizne marke sportskih automobila.

 

ferari f430 

 

[ Zanimljivosti ] 05 Novembar, 2008 13:13

Krstareci internetom naisao sam na zanimljiv dogadjaj koji se desio u austriji, austrijski vozac ferarija 360 modena sa suvozacem pricajuci mobilnim telefonom ulazi prevelikom brzino u ulicicu gde ga je "docekao" metalni stub.  Srecom  vozac i suvozac su se izvukli sa manjim povredama. Pogledajte slike i cudite se.

 

 

 

 

[ Zanimljivosti ] 05 Novembar, 2008 12:20

ferari f430Vreovatno nanjvece ime medju proizvodjacima sportskih automoblia ima najblizeg ovlascenog prodavca u sloveniji. na zalost t im je i najblizi ovlasceni servis.

Najabliza zemlja uvoza: Slovenija

Model: f430

Cena: 143 000 eura 

 Ko zeli da buude vlasnik sluzbenog automobila proslavljenog u filmovma o najpoznatijem agentu 007 morace da proseta do Austrije. Na ispuruku se ceka dugo, a u cenu je ukljucena i jednodevna obuka za voznju na specijalizovanom poligonu.

Zemlja uvoza: Austrija

Model: DB9

Cena: 143 000 eura 

I kupci Lamborginija iz nase zemlje imaju odredjene privilegije ako se odluce za neko od vozila ove prestizne italijanske marke, a strpljiviji mogu sacekati pocetak zvanicne prodaje u nasoj zemlji.

Zemlja uvoza: austrija

Model: gallardo cupe

Cena: 137 000 eura

Najblizi prodavac za ovu prestiznu marku automobila se nalazi u Sloveniji, akada vam zatreba neka intervencija, tu je i najblizi servis. Dakle nije bas idealno, ali je svakako blize od italije.

Mesto uvoza: Sloveniija

Model: grandturismo

Cena: 95 000 eura 

Britanski proizvodjac luksznih i sportskih vozila nekada je bio u vlasnistvu rols rojsa, a sada je u vlasnistvu folksvagena. Kao i za lamburgini postoji sansa da u bliskoj buducnosti i kod nas krene zvanicna prodaja ovih automobila.

Zemlja uvoza: austrija

Model: continental GT

Cena: 155 000 eura